16.02.21 Personvern

Rådhushagen AS
Org.nr. 996 860 701

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som individ. Vi vil samle inn navnet ditt og kontaktinformasjonen din (e-post og telefonnummer). Vi bruker informasjonskapsler for å holde rede på innstillinger du har valgt, og handlinger som er utført på nettstedet vårt.

Formålet med å samle inn personlig informasjon er å kunne levere og tilpasse tjenestene våre til deg. Vi ønsker også å tilpasse vår markedsføring til deg som bruker av våre tjenester.

Vi bruker hovedsakelig e-postadressen din slik at vi kan sende relevant informasjon knyttet til prosjektet Rådhushagen.

Du kan når som helst få tilgang til og oppdatere din personlige informasjon ved å sende oss en e-post på customerservice@askvollrhh.no

Vi deler ikke din personlige informasjon med noen, men navnet ditt og kontaktinformasjonen lagres og brukes til å sende nyhetsbrev. Du kan når som helst avslutte abonnementet. Vi kan utlevere dine personlige opplysninger til norsk politi eller annen offentlig myndighet dersom vi blir presentert for en beslagsbeslutning, rettslig pålegg eller annet lignende krav til utlevering av informasjon.

Vi overfører ikke dataene dine til land eller organisasjoner utenfor EU / EØS.

Personopplysningene dine lagres i opptil 3 år etter at kundeforholdet er avsluttet. Personopplysninger knyttet til betalinger vil bli lagret i 10 år som kreves av norsk lov.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke gitt etter denne personvernerklæringen ved å kontakte oss på customerservice@askvollrhh.no.

Det er din rett å få tilgang til dine personlige data eller å be om korrigering av feil informasjon som er lagret om deg.

Hvis du har spørsmål eller innvendinger mot hvordan vi behandler dine personopplysninger, ber vi deg kontakte oss på customerservice@askvollrhh.no.

Du kan også levere en offisiell klage til Datatilsynet hvis du mener at behandlingen av dine personlige data bryter med GDPR.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss via:

Rådhushagen AS
Klaus Hanssens vei 16,
5053 Bergen
(+47) 473 69 081
customerservice@askvollrhh.no

Vi vil snakke med deg

Ring oss derfor på telefon: +47 473 69 081
Eller send oss en mail: post@askvollrhh.no
Vi sender deg gjerne prospekt eller brosjyre.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å besøke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.