Værlandet og Bulandet - også kalt Norges Venezia.

Ytterst i havgapet i Askvoll ligger Værlandet og Bulandet. Et helt unikt øylandskap som vil ta fra deg pusten. Både fordi det er utrolig vakkert her, men også på grunn av det skiftende været! De ca. 460 innbyggerne danner Norges vestligste samfunn. Bulandet har mer enn 365 øyer, derav sammenligningen med Venezia.

Bulandet og Værlandet tilbyr et bredt spekter av innkvartering i hytter og sjøhus. Her finner du BulandsferieGjørøybuaLiv og Lyst og Værlandet Havhotell.

Denne perlen tilbyr mange aktiviteter, enten du er aktiv eller liker å slappe av. Her kan du dra på fisketurer, sykkelturer, fjellturer, padleturer, vandre i flatt landskap, eller bare nyte god mat på bryggekanten i solnedgang.

Fra Rådhushagen bruker du ca. 1,5 time, og trenger faktisk ikke bil for å komme deg hit! Ta fergen fra Askvoll sentrum og nyt turen ut til Værlandet og Bulandet. Ta med sykkel, og gjør deg klar for en minnerik sykkeltur mellom de mange øyene!  

Vi vil snakke med deg

Ring oss derfor på telefon: +47 473 69 081
Eller send oss en mail: post@askvollrhh.no
Vi sender deg gjerne prospekt eller brosjyre.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å besøke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.